1. Halsbånd og hundebånd – Kr 29,90,-

Riktig størrelse på halsbåndet finner du ved å måle omkrets rundt halsen mens du legger to fingre imellom. Skal du sykle eller gå på ski med hunden bør du heller bruke sele. Fleksibånd bruker man når hunden skal ha litt mer frihet til å snuse og oppleve omgivelsene.

2. Matskål – Kr 19,90 - 79,90,- 

Matskål med antiskli kan være en fordel så skålen ikke sklir bortover gulvet. Har du for eksempel en Golden- eller Labrador Retriever som sluker maten finnes det til og med aktiverende underlegg til skålen som gjør at det tar lenger tid å spise.

3. Hundeposer og hundeposeholder – Kr 25,90 - 39,90,-

Vi fant hendige firepakninger med biologisk nedbrytbare poser som er enkle og ta med seg. Det finnes også en kjekk hundeposeholder som du kan feste til beltet eller til båndet.

4. Hundeseng eller kurv – Kr 599,-

En god hundeseng kan forhindre at hunden blir urolig om natten. Det første du bør tenke på ved valg av seng er at den må være stor nok til at hunden kan rette seg ut mens den sover. 

5. Furminator – Kr 269,-

Hvis hunden røyter finnes en løsning som er langt mer effektiv enn en vanlig kam. En furminator fjerner underpels og dødt hår. Samtidig reduserer den røyting med inntil 90 prosent. Best av alt – de fleste hunder liker at man bruker den.

6. Klotang – Kr 99,90,-

Å klippe klør på hunden er en kunst, men med en god klotang er det lettere å unngå å klippe lærhuden (også kalt nerven).

7. Flytevest – Kr 159,-

Båtsesongen nærmer seg, og våre firebeinte venner trenger også sikring i båt. Baltic flytevest er behagelig, pålitelig og utstyrt med løftehåndtak så man enkelt kan hjelpe hunden opp av vannet. Vesten egner seg også godt til svømmetrening.

8. GPS-tracker – Kr 399,-

Stikker hunden din ofte av? Da bør du skaffe deg en GPS-tracker som sporer hunden i realtid. Vi fant en tracker med funksjoner som aktivitetsmåler, overopphetingsalarm og virtuelt gjerde. Alt styres via en app.

9. Aktivitetsball – Kr 29,90 - 44,90,-

Hunder må luftes minimum tre ganger om dagen for å utføre sine naturlige behov, men mange glemmer at de også trenger hjernestimuli. Aktivitetsballer gjør jakten morsommere. En variant som falt i smak hos vår testhund Casey er utstyrt med ufarlige pigger og kan fylles med godbiter. Ballen finnes i ulike størrelser og piggene er bra for hundens munnhygiene.

10. Aktivitetsbrett Kr 99,90,-

Med aktivitetsbrett får hunden også hjernetrim. Gjem godteriet under en av klossene og la hunden lete. Jakthunder, Border Collie og Jack Russell er eksempler på arbeidshunder som vil ha ekstra utbytte av å bruke et brett som stimulerer dem mentalt.